Gjysem percjellesit

csm_dc-motor-pecision-measuring-dosing-pump-viscotec-header_dfbcfa852c

GJYSMËPËRFAQËSIT

Elementi teknik qendror i botës sonë moderne është mikroçipi.Nga aparati i kafesë te satelitët e komunikimit, praktikisht nuk ka asgjë që do të funksiononte pa të.Kështu, prodhimi i komponentëve mikroelektronikë është një teknologji kryesore par excellence.Motorët nga HT-GEAR luajnë një rol në të gjitha hapat e rëndësishëm këtu - nga përpunimi i kristalit të silikonit deri te montimi i PCB-ve.

Ka disa hapa për prodhimin e qarqeve të integruara (IC).E gjitha fillon me procesin e prodhimit të meshës për vaferat e silikonit.Ato përdoren si material nënshtresor për IC.Në hapin tjetër, fabrikimin e vaferës, modelet e qarkut elektronik shkruhen në një vaferë, duke përdorur një polimer të ndjeshëm ndaj dritës.Disqet HT-GEAR rregullojnë lentet dhe vendosin vaferin.Pasi të jenë prerë në kokrra individuale, ato lidhen dhe kapsulohen në rrëshirë.Asambleja SMT shënon montimin e pjesëve në mallra të gatshme.Koka të shumta marrin disa pjesë në një udhëtim dhe më pas lëvizin në vendndodhjen në PCB në të cilën ndodhen hapjet e duhura për lidhjet e çipit ose komponentit tjetër.Ai vendos patate të skuqura në hapje;më vonë ato janë ngjitur në tabelë.Në këtë hap, saktësia ka përparësinë kryesore, duke ruajtur vëllime jashtëzakonisht të larta.Disa makina menaxhojnë mbi 100,000 komponentë në orë.Duke qenë se çdo PCB individual është testuar tërësisht, makinat e testimit plotësisht automatike duhet të jenë në gjendje të përballojnë gjithashtu një xhiro të madhe.

Sistemet e drejtimit HT-GEAR janë perfekte për ju: sistemet tona shumë dinamike të lëvizjes lejojnë kohë të shkurtra cikli për shpejtësi të larta ngarkimi për shembull në makinat SMT, koduesit me rezolucion të lartë garantojnë një saktësi të shkëlqyer pozicionimi dhe vendosjeje, jetë të gjatë dhe rrezik të ulët të dështimit të sistemet e lëvizjes ofrojnë funksionim pa mirëmbajtje dhe gama e gjerë e produkteve tona, duke përfshirë teknologjitë e shumëfishta të lëvizjes, mbulojnë një gamë të gjerë detyrash lëvizjeje në procesin e trajtimit të gjysmëpërçuesve.

brushless-motor-factory-automation-assembly-machines-siplace-collect-place- unit
111

Saktësia e shkëlqyer e pozicionimit dhe vendosjes

111

Besueshmëri e lartë dhe jetë e gjatë shërbimi

111

Funksionim pa mirëmbajtje

111

Lejoni kohë të shkurtra cikli për shpejtësi të larta ngarkimi

111

Performancë e lartë në një dizajn kompakt