Produkte të reja

Zgjedhja e makinës

kërkoni shpejt

Përdoreni këtë kërkim për të gjeneruar shpejt një listë të disqeve të mundshme për funksionim të vazhdueshëm që plotësojnë kërkesat tuaja mekanike duke futur disa parametra.

SHIKO DETAJET E PRODUKTIT

Zgjedhja e makinës

Rreth Nesh

NE OFROJMË PRODUKTET ME CILËSISË MË TË MIRË

Hetai ndodhet në ChangZhou, provincën Jiangsu.Zona jonë e punëtorisë është mbi 15,000㎡.Që nga themelimi i Hetai në 1999, specializimi, shkalla e prodhimit ka siguruar që të prodhojë pesë milionë motorë çdo vit.ChangZhou Hetai Motors është një prodhues motorësh me përvojë.Për më shumë se 20 vjet, Hetai i kushtohet ofrimit të dizajnit profesional të integrimit elektrik dhe strategjive të automatizimit për klientët.Ne kemi pajisje prodhuese të ndryshueshme, të tilla si linja e montimit, mulli cilindrike automatike dhe qendra të përpunimit CNC gjithashtu.

  • Rreth Nesh