Produk Anyar

Pilihan Drive

search to quickly

Gunakake telusuran iki kanggo nggawe dhaptar drive kanthi cepet kanggo operasi tugas terus-terusan sing nyukupi syarat mekanik kanthi ngetik sawetara paramèter.

LIHAT DETAIL PRODUK

Pilihan Drive

Babagan awake dhewe

WE OFFER PRODUK KUALITAS BEST

Hetai dumunung ing ChangZhou, provinsi Jiangsu.Area bengkel kita luwih saka 15.000㎡.Wiwit Hetai didegaké ing 1999, spesialisasi, ukuran produksi wis menthekake kanggo Pabrik limang yuta motor saben taun.ChangZhou Hetai Motors minangka pabrikan motor sing berpengalaman.Kanggo luwih saka 20 taun, Hetai ngaturake kanggo nyedhiyakake desain integrasi listrik profesional lan strategi otomatisasi kanggo para pelanggan.Kita duwe peralatan manufaktur variabel, kayata jalur perakitan, gilingan silinder otomatis lan pusat mesin CNC uga.

  • About Us