Produk Anyar

Pamilihan drive

search to quickly

Anggo pamilarian ieu pikeun gancang ngahasilkeun daptar drive anu mungkin pikeun operasi tugas kontinyu anu nyumponan sarat mékanis anjeun ku ngalebetkeun sababaraha parameter.

Ningali DETAIL PRODUK

Pamilihan drive

Tentang Kami

Urang nawiskeun produk kualitas pangalusna

Hetai aya di ChangZhou, propinsi Jiangsu.Wewengkon bengkel kami langkung ti 15,000㎡.Kusabab Hetai diadegkeun dina 1999, Spésialisasi, skala produksi geus ensured rancang lima juta motor unggal taun.ChangZhou Hetai Motors mangrupikeun produsén motor anu berpengalaman.Pikeun leuwih ti 20 taun, Hetai dedicates nyadiakeun desain integrasi listrik profésional sarta strategi automation pikeun konsumén.Simkuring gaduh parabot manufaktur variabel, kayaning garis assembly, coét cylindrical otomatis tur puseur machining CNC ogé.

  • About Us