pro_nav_pic

Нови Продукти

Избор на диск

брзо пребарување

Користете го ова пребарување за брзо да генерирате список на можни погони за континуирано службено работење што ги задоволуваат вашите механички барања со внесување на неколку параметри.

ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕТАЛИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Избор на диск

За нас

НУДИМЕ НАЈКВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ

Хетаи се наоѓа во Чангжу, провинцијата Џиангсу.Нашата работилница е над 15.000㎡.Откако Хетаи е основан во 1999 година, специјализацијата, обемот на производство обезбеди да произведува пет милиони мотори секоја година.ChangZhou Hetai Motors е искусен производител на мотори.Повеќе од 20 години, Hetai се посветува на обезбедување професионални стратегии за дизајн и автоматизација на електричната интеграција за клиентите.Имаме променлива производствена опрема, како што се монтажна линија, автоматска цилиндрична мелница и центри за обработка со ЦПУ.

  • За нас