pro_nav_pic

Заврши новата изложбена сала на Хетаи

22 септември 2022 година

IMGL9723

Заврши новата изложбена сала на Хетаи

Добредојдовте да ја посетите нашата фабрика

IMGL9723

Хетаи се наоѓа во Чангжу, провинцијата Џиангсу.Нашата работилница е над 15.000 ㎡.Откако Хетаи е основана во 1999 година, специјализацијата и обемот на производство обезбедија производство на пет милиони мотори секоја година.

IMGL9719

Changzhou Hetai Motors е искусен производител на мотори.Повеќе од 20 години, Hetai се посветува на обезбедување на професионални стратегии за дизајн на електрична интеграција и автоматизација за клиентите.Имаме променлива производствена опрема, како што се монтажна линија, автоматска цилиндрична мелница, како и центри за обработка со ЦПУ.

IMGL9725

Главните производи на Хетаи се еднонасочен мотор без четки, хибриден чекорен мотор, планетарен менувач, серво мотор.

Имаме и силни можности за прилагодување и производство за истражување и развој.

Палета на производи од Хетаи

3

Changzhou Hetai Electric Appliance Co., Ltd. е претпријатие за производство на микро-мотори со силна техничка сила.Специјализиран за производство на различни чекори, двигатели на степер мотори, DC мотори без четкички итн., со годишно производство од 3 милиони единици!Производите главно се користат во печатачи, машини за печатење билети, машини за гравирање, медицински инструменти, осветлување на сцената, текстилната индустрија и други индустрии на опрема и инструменти за автоматизација.


Време на објавување: Октомври-12-2022 година