Hetai's Journey in Barcelona ITMA 2019

ITMA, der blev grundlagt i 1951, er et af de mest autoritative mærker i tekstilmaskinindustrien, der leverer den nyeste teknologiske platform for avancerede tekstil- og beklædningsmaskiner.

Udstillingen har tiltrukket 120.000 besøgende fra 147 lande med det formål at udforske nye ideer og søge bæredygtig udvikling.

For at bevare vores indflydelse og konkurrencefordel inden for tekstilmaskiner har Hetai været involveret i ITMA-udstillingen siden 2015.

Hetai's Journey in Barcelona ITMA 2019

Under ITMA-udstillingen i Barcelona mødtes Hetai med kunder for at diskutere motormarkedet og vores fordele.Hetai promoverede også mærket til udstillere fra forskellige lande.Blandt dem tiltrækker den seneste planetgearkasseserie fra Hetai mange kunder, og dens enkle udseende og ultra-støjsvage og glatte betjening bliver konsekvent rost og bekræftet.

Efter en ugelang udstilling har Hetai ikke kun promoveret sin egen styrke til tekstilindustrien, men har også en dybere forståelse af tekstilmarkedet og den nyeste teknologi.Selvom ITMA 2019 er slut, er Hetai's rejse lige begyndt.Vi vil fortsætte med at udvikle og innovere på det professionelle område.

Hetai's Journey in Barcelona ITMA 20192

Med en ånd af ekspertise og kontinuerlig forskning giver Hetai kunderne bedre produkter og tjenester.


Indlægstid: 10. maj 2022